WHO IS BACK? PART 4


Assalamualaikum Macam dah lama tak update blog sebab minggu ni terlampau busy. Tolong sepupu mengecat rumah dia, kemas rumah dia. Yela. Bulan 3 ni dia dah nak kahwin. So, kenalah kemas rumah bagai. Memang sangat letih. Kali kedua cuba untuk mengecat. Alhamdulillah, hasilnya sangat memuaskan. Semuanya yang datang tengok, cakap cantik warna yang digabungkan. Pandai betul. Alhamdulillah, tak sia-sia kami buat.

Back to topic, hambik kau dah part 4. Memang benda ni akan banyak part. Aku tak akan tahu smpai bila part ni akan habis atau tak akan habis langsung. Hahaha padan muka. Bila benda berkaitan dengan B1A4 memang banyak sangat benda aku nak bagitahu. Favorite group katakan. Sila bersedia untuk baca dan tengok apa yang akan aku postkan ni. Haha.

Hari ni B1A4 comeback on Music Bank. Seriously, it was awesome. Sangat awesome. Aku just boleh ketawa masa tengok persembahan diorang. Tak boleh cakap ape-ape sebab terlampau sempurna. Tarian diorang. Lagu diorang. Stage diorang. Pakaian diorang. Fanchats. PERFECT! Paling terharu, fanchat so loud and awesome. Jinyoung keep smiling when performed. Maybe terkejut sebab fanchats kuat sangat on their 1st Lonely comeback. And I think they can get their 2nd win, 3rd win, 4th win and triple crown. My cousin said "they can win with this song" Yeah. I hope they can win. Leggo vote for B1A4 BANAs. Here. http://mwave.interest.me/mcountdown/vote.m?lang=eng&mcdMenuId=menu2_1 . One vote per day. Keep voting!

So, here the video untuk diorang 1st Lonely comeback. Jangan pengsan. Tenang! Hahaa

video

Memang aku puas hati dengan diorang punya comeback. Well, All BANAs want to be B1A4's scarf. Hahaha. If I have a power, I'll change all of you to B1A4's scarf. B1A4 you really did a great job. Tahniah :) 

NOTE : Jinyoung getting more handsome now. Arghhhh!

No comments: