kau penyebabnya !

* sila baca dengan serius , jangan ketawa . FAHAM ! haha :)

hye ,
*sumber : pakcikk GOGGLE :)

dah lama rasa tak update blog .. busy laa kawan2 , sekarang dah sekolah .. memang banyak gila benda haruss dilakukan .. balik sekolah pom dah lewat .. kadang2 balik umah , pergi sekolah balikk ! ohhh . teramat laa letihh ..

hari ini hari rabu . rite ? memang malang laa bagiku . kenapa aku ? meme tak adil laa ,asyik2 aku . keciwaa !
pergi sekolah seperti biasa , perhimpunan setiap pagi , nyanyi lagu SEKOLAH .. then , belajar seperti biasa .
belajar , belajar, belajar .. memang belajar laa bila berada di sekolah kan .

dalam pukul 9 lebih gitu gitu ,, cikgu buat pengumuman .. pengumuman berbunyi macam nihh " PERHATIAN KEPADA SEMUA PELAJAR TINGKATAN 1 HINGGA TINGKATAN 5 , SILA HADIR KE DATARAN PINTAR " macam tuhh laa pengumuman tuhh berbunyi .. hee ~

semua tertnya2 , kenapakah perlu ke DATARAN PINTAR ? ada apekah ? sportcheck kah ? macam laa ..
bila dah semua ada kat DATARAN PINTAR tuhh ,, cikgu pom cakap laa sekolah kita telah diserang oleh LEBAH .. so , kamu semua dup diam3 kat sini ,, jangan gatal3 nak g kawan ngan lebah tuhh . FAHAM ! HAHA , belakang tuhh aku tambah jew ..

*sumber : pakcikk GOGGLE :)

bila syokk berada kat DATARAN PINTAR  , tibatiba lebah datang nak ngorat aku . terkejut gilaa aku..
bila nak buang lebah kat kain aku uhh , susah ahh ! dengan rasa takut+ngeri aku pom menitiskan airmata laa . HAHA
menagis bukan sebab aku manja okk . sebab aku TERKEJUT taw !

meme malu molep laa , semua orang tengokk aku . bukan semua tapy separuhh . bukan separuh tapi tak ramai sangat laa .
yewlaa , semua tengok aku sebab aku an bertuahh lebah tuhh datang kat aku . kat korang dia tak datang an ? kau tade pengalaman macam  aku an ? HAHA . korang jangan jeles taw ngan aku .
tak semua bertuah macam aku . tengokk ,, betapa ganas nya aku . luar biasa nya aku . memang luar biasa laa , sampai menagis tuhh . aiyaxx !

*sumber : pakcikk GOGGLE :)

tapy aku stay relaxx , buat2 tak tahu jew apa yang berlaku . buat muka blurr ngah tahan malu sedalam mangkuk tandas tuhh . dengan senyuman yang menahan malu dari terus diketawakan . alahaii ~
tapy aku tetap taleyhh nak COOL , trauma laa katakan .. HAHA

note : DATARAN PINTAR tuhh medan peperangan perhimpunan :)

10 comments:

Mimi ! said...

pade muko. haha

ceah_syahirah said...

cian3 , smp nanges :)

nur ifzah said...

mimi : jeles bena ! :P
ceah : terkejut punya pasal laa . HAHA

ceah_syahirah said...

haha , simpati terhadap anda akak ifzah :)

nur ifzah said...

ceah : eleyhh! simpati laa sgt

ceah_syahirah said...

haha , simpati lahh nie :)
knp ? x ckup simpati lagi ehh ?

nur ifzah said...

ceah : ha'a . blum cukup smpati . HAHA

ceah_syahirah said...

haha , nak simpati mcm mne lagi nihh ?

nur ifzah said...

ceah : macam tuhh laa :D

ceah_syahirah said...

mcm tuhh tu mcm mne ? ceah en kanak2 ribena lagi , ta tawu pa pe ponn . tolong la aja japp :)