bukan nak cakap tapi nak tulis :)

heyy ,,

semuasemua sehat tak ? kalu tak sehat cepatcepat pergi mampus klinik okk . HAHA . hari ini 1st day school for minggu ke-3 for dis month . teramat laa suka pada hari ini kerana cikgucikgu pada hari ini mengajar dengan baik sekali . 4 subjek hari semua nya buat aku tertawa taw. HAHA . .

pastuu yang paling best belajar MATEMATIK  . perghhh! buat aku BERSEMANGAT nak belajar atas dasar aku FAHAM .. dah tahu 1+1 , jawapan dia 2 rupanya . . aku dah mula boleh FAHAM sikitsikit dengan pakcik MATEMATIK ini . terima kasih pakcikk ..

* saja letak pic nih !

belajar pada hari ini tak ada laa teruk sangat pom , best ada laa ! bgusbgus laa cikgucikgu ini .. buat aku BERSEMANGAT dan LEBIH BERSEMANGAT untuk belajar .. ingat yaww , SPM menanti anda ! HAHA :D

takut tapi aku terpaksa alami juga semua tuhh tapitapi bukan aku sahaja tapitapi untuk semua pelajar FORM 5 .. kasihan kita semua . so , stdy bersungguh okkokk ! DO DA BEST UNTIL THE END !

note : doakan aku berjaya :) love ALEXANDER UKISS

3 comments:

shyra said...

hahha..blaja leklok taw..i tape coz i da abes study..now nk wat master lak..well u know me..<cehh ayat ta ley bla..perasaan je lbey

ceah_syahirah said...

bersemangatlahh anda setiap ary yahh kak ifzah :)
math tuhh yg best tuhh :)
gudluck !

nur ifzah said...

shyra : prasan laa kau . master laa sgt ! HAHA ,, bluweek ~

ceah : yeahh ! harap3 laa begituu :)
thnx