sabtu sekolah :)

heyy ,,

post title kat atas tuhh tade kene mengena pom dengan ntry yang aku nak taip nihh . HAHA
ntry tukk malam nihh , tak pnjang dan tak pendek taw . malas nak taip panjang3 .. keje sekolah pom blum siap lagy . aiyaxx !


btw , thnx bykbyk kat EMY sebab sudi buat header yang LAWA tukk aku . walaupom gmbr husband aku tade kat header tuhh . dah cukup bertuahh laa kau sudi buat . HAHA . ayat tak leyhh bla lansom ..
skali lagy THNX A LOT EMY  . jom terjah  BLOG EMY !

2 comments:

♥ emysya takhta ♥ said...

napa mcm blurr pic tu ep ?
ke aku je nampak ?
mesti pasl kita guna email ne,
quality kurang cket.
sorry k, haha :)
btw, thanks utk entry ne :)

nur ifzah said...

aku pom nmpk blurr jugax .
HAHA. tape laa blur pom .
suda lawa bahh .
smasma :)