cerita sikit ^^

heyy .

dah lama nak post benda nihh . tapy tertangguh2 jew sebab benda nihh tak penting sgt pom . HAHA ^^
aku cuma nak bercerita tentang aku sahaja . harap sudi membaca . ohh yeahh ^^ pasal aku pom , pasal nama aku kat facebookk . sume kenal kan facebookk tuh ape ? facebook tuu MUKABUKU laman sesawang tuk korang cari kenalan yang jauh2 uhh . lebih kurang macam tuhh laa . tak hairan laa kalau sume dah ada facebook sekarang nih .

ohh ye , nama facebook aku GADIES MILO ! haha . ramai yang tnya nape letak gadies milo , suka milo ke?
yeahh ^^ itulah jawapan nye , sebab aku suka MILO . nama tuh boleh terhasil disebabkan kawan aku , ape kata letak nama GADIES MILO kat facebook . nampak cun je , trus tukar nama ! bila dah tukar nma jadi GADIES nihh , ramai lakk yang letakk GADIES . sebelum aku tak letak nama GADIES , tak de pulak aku nampak letak nama GADIES nihh . mungkin satu kebetulan kowtt ! HAHA ^^ tapi aku tak kesah sangat pom . diorang berhak nak letak nama macam tuhh . ceyhh ^^ wakakaka !:)

kalau korang nakk add aku  kat facebokk , search GADIES MILO saja . . kalu dah add bgtahu okk ! HAHA ^^ ceyhh ! pomot lakk .

2 comments:

Mimi ! said...

meme pom. pakat wat gadies blko. sy pom prase. haha

nur ifzah said...

tuu laa psal . .
biase ahh mnusia nihh !
buwi laa dia nak tru pom . HAHA