You should join thiss ! IMPORTANT !

[Assalamualaikum] Apa khabr semua? Okayy! Aku tahu pendahuluan aku sama je kan? So,macam lah aku kisah sangat. Hahaa. Entry kali ni tak terlalu pnjang or pendek. ><

Yeayy~ Ini lah masanya, ada contest nak join tak? Are you kpoppers? If yes, you should join this ! Serious !
Rugi kalau korang tak join, mana lah tahu ada luck, korang menang. Amin~ Okayy! Kalau korang nak join, aku nak bagi link ney, jangan lupa click tahu. Hihihi ^^

BANAs? If yes, click this link and join.
 http://www.gurupop.net/event/10/67757275706f7032383930
Date ; 06.04.2012 - 03.05.2012

VIPs? If yes, click this and join.
http://www.gurupop.net/event/6/67757275706f7032383930
Date : 08.03.2012 - 11.04.2012

Miss A ! Click this and join.
http://www.gurupop.net/event/3/67757275706f7032383930
Date : 08.03.2012 - 11.04.2012
 
LED APPLE ! Click this and join.
 http://www.gurupop.net/event/9/67757275706f7032383930
Date : 29.03.2012 - 25.04.2012

KARA ! Click this and join.
 http://www.gurupop.net/event/11/67757275706f7032383930
Date : 06.04.2012 - 11.05.2012

So, what are you waiting for? Just click the link and join. Good Luck everyone. Its time for you get their album^^

Note :Tak sabar nak beli Album B1A4 Ignition :) Thankyou Abah !

2 comments:

purplekyu^_^ said...

wah, nampak menarik je ni :)

GoMii said...

@purplekyu^_^ Sangat sangat menarik. Mehh lah join ^^