This Time Is Over ^^


[Assalamualaikum] Saya tahu mesti korang sihat kan kan kan? Aku disini terlampau sihat tahu. Best tak korang belajar bawak kereta? Sure lah best kan. Ada pengalaman yang best tak masa bawa kereta? Pernah nangis ka masa bawak kereta tuh? Hahaa. Mianhae sebab agak panjang merapunya. Hahaa >,<

Ehh, korang ! Korang tahu tak yang single terbaru B1A4 dah di released kan ? Dah tahu ke belum? Belum? Takpe2! Biar aku bagitahu okayy. Baik kan saya? *wink wink* Tepat pada pukul 12am pada 5.03.2012 lagu diorang di released. Korang tahu tak ? Lagu diorang sangat sangat best. Aku rasa lagu diorang lebih best berbanding lagu diorang yang lain lain. Lagu tuu nampak catching tapi bila korang tengok lirik diorang in english. Sebenarnya lagu tuu sedih. Tak sedih sangat tapi sedih lah jugaa. Hahaa. Lagu dalam blog aku sekarang ney, lagu diorang yang terbaru lah. This Time Is Over- B1A4 :)

Diorang punya full album akan direleased pada 14 March ney. Excited tak ? Harus lah BANAs excited kan. Aku jamin sesiapa yang tak minat dengan B1A4 after dengar lagu ney mesti minat. AKU JAMIN ! Hahaa
Suara JINYOUNG sangat bestt. BARO punya rap tersangat AWESOME ! I LOVE JINYOUNG, GONGCHAN, BARO , SANDEUL and CNU. Tak sabar nak tunggu diorang punya comeback. Nak tengok diorang punya hairstyle. BARO pun dah tukar dia punya hairstyle.

Okay yang ney BARO punya teaser. Nampak sangat lain. Lain sesangat. Lain bukan ? Aku dapat info, teaser member member yang lain akan keluar pada 7,9,11, and 13 March.GONGCHAN - 7March,  JINYOUNG - 9March , CNU - 11March and SANDEUL - 13March.

UPDATE! Gongchan teaser ^^ What do you think ? I think Gongchan looks more MATURED and HOT !


UPDATE ! Jinyoung teaser. Red hair colour!  I love thisss. Omo omo ~ My Jinyoung


CNU teaser ! Without his glasses :) Its suitable with him right?

The last one Sandeul's teaser photo :)
 Now,Its complete ^^ Yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :333
Note : Jangan lupa follow diorang dekat twitter. Help them okayy! , , , and

2 comments:

AIRA said...

oh man!! korea..korea...korea...i luv it..

GoMii said...

@AIRA You love it ? I love it too. Hahaa