gandum punya pasal ! HAHA

salam semua ,

nak baca cerita tak ? hah! den nak cerita laa kat hangpa semua nihh . acu baca , acu baca ! HAHAHA. pengaruh kak limah lagy . kembali balik kat ape yang I nak cerita nihh . semalam kat rumah I ada buatt BBQ sempena befdayy my mum , kakak I balik bercuti from UK && saje je tukk sepsep 5t2 .

memang happening gila laa I cakap kat u alls semua ! I pom tak pernah tersngka && terduga benda macam nihh nak berlaku . aishhh! I laa org yang ke-3 kena baling tepung kat diorang . sangat terukk! tapy its okayy . I tak kesah langsung pom sebab budak-budak 5T2 yang hadir semua kena baling dengan tepung . HAHA , malam tuhh semua dah jadi zombi , alaa. macam lam cerita ZOMBI KAMPUNG PISANG tapy nihh ZOMBI KAMPUNG TUALANG plakk , tuhh ZOMBI musim ke-2 !  

dah banyak I taip nihh , jom layan gambar-gambar I && kawan2 jady ZOMBI !

sebelum tepung dibaling !

muka masih suci .

tengok muka sorang2 semua sedihh sebab kena baling ngan tepung . HAHA

tapi TERBAEKKK laa :]

tengok muka I dah macam ZOMBI CUN dah .HAHA
arghh ! ambik gmbar pom tak senang sebab diorang balik tepung lagy :)

masa mula2 kena I cakap " bukan befdayy I laa"

sangatsangat have fun ^^ 

malam tuhh kenangan terindah bagy I . sangat2 happy ! korang pom sporting habisss

note : tak sihat macam mals nak pergi sekolah esokk . HAHA

2 comments:

Ainn Hazwany said...

wahhh . bestnya main tepung !

nur ifzah said...

@Ainn Hazwany HAHAHA. bestt laa jugakk , :)