baru sempat :)

salam semua .

hari ini baru aku boleh online sebab internet kat kmpung aku buat hal , atas sebab kabel kena curi again .
11 hari aku taleyhh nak online , dah macam org gila . HAHA , nih semua sebab pencuri tu ahh ! jahatt kau! memang hidup kau tak bhgia ahh didunia and diakhirat .

dah berakhir tuhh , biarkn berlalu begitu saja . jangan diungkit kembali . bila 11 hari tak online aku dah rasa macam org yang tak tahu apa tentang dunia maya nihh . memang kosong! HAHA
now , i back again!

2 comments:

difficult easy. said...

kesiannye. takpe. dah boleh on9 kan. happy x? :)

nur ifzah said...

@difficult easy. haha , giler tak suka . haruss laa suka