kami main lari-lari :)

salam semua ,



ohh yeahh , suda lama tak update belog sebab macam biase laa . tade story mory nak cerita kadd korang .
jangan risau . hari ini ada story mau cerita sama kamu semua . sukasukasuka :)

pada hari khamis , iaitu hari ini . telah berlangsungnya acara MERENTAS DESA bangga tak ?
HAHA .. suka weyy , larilari beramai-ramai tak kesah menang ke takk . janjy lari .. HAHA
sejauh 5.8 km bgy peserta wanita dan lelaki 6.8 km .kesian lakilaki jauh dia kene lari . wakaka ^^
pompuan yang dekat nihh pom , tak menangmenang . maluuu ~
aku konpem laa menang kalah , lari kejap . phtuu jalan .. jalan pulop , phtuu lari plop .. kire bagus laa tuhh ada berlari jugakk .. HAHA

sambil lari , ketawa .. macam mana nak menang . konpem laa KALAH kan kan kan . alaa , sebenar tuhh saje je nak bgi orang lain menang . malas ahh nak buat kejutan . nanti semua pengsan lakk . HAHA okokk , aku tipu .. nak caye pom tape !

walaupom letih , lari sejauh 5.8km uhh tapy aku hepy weyy ! yeahh , last year dah maen larilari cam tuhh . bila lagy an .. tahun depan dah tade  .. tengok orang lari jewlaa .. tapy xcited sebab kami bengom3 ! bestbest :)
tapy syg , umah HIJAU tak juara . NAIB JUARA jew umah HIJAU uhh , kira okk laa tuhh kankankan .

umah BIRU berjaya jady JUARA . bangga giler sepsep dia . HAHA . .korang tahu tak , rumah HIJAU uhh saje je bagy peluang kat umah BIRU . kalu tak menang kan takut menagis jew . wakaka ^^
tak kesah laa semua tuhh , KAMI TETAP ENJOY beb :)


note : hari SABTU nihh ada GOTONG-ROYONG kat TAMAN BURUNG laa. Jom pergi ramai-ramai .

2 comments:

manna_salwa said...

tibe2 rindu nk merentas desa.. huhuk~

nur ifzah said...

@manna_salwa kalu nak join kitorang pom , dah terlambat . HAHA