aku pelik ^^

salam semua .

hari ini update lagy belog . ohh yeahh ! aku sukasuka . tade story sebenarnya tapy hentam jewahh story ape pom . tapy kan kan kan story nihh bnyak prasan laa . harap korang sabar membaca .. HAHA

okkokk . semalam aku tukar aku punya profile picture FB uhh ,, aku tak agak ahh rmai yang akn kata lawa an . tapy kn kn kn bila aku buka FB aku pgy nihh rmai kata lawa . HAHA . aku pom pelik ahh, lawa kadd ner an.. muka cam tong gas , boleh kata lawa . haiyaxx !

tapi terima kasih yang pujipuji uhh . ikhlas ke tak , tak kesah ahh .. asal puji aku comeyy suda . HAHA
korang caye tak ? okk , nak tunjuk bukty nihh .




HAHA  . aku rase diorang nihh saje je laa . nak ambikk hati aku laa tuhh . bluwekk ~ then nak tunjuk profile picture fb aku . HAHA



tengok hodoh kankankan . kalu korang rase pic aku kat atas comeyy , LIKE okk . HAHA

 ALEXANDER UKISS


note : jangan kutuk aku okk . baca dengan senyuman yee sygsyg ku :)

5 comments:

ceah :) said...

ceah pun kata pic akak nih comeyy jugakk :)

nur ifzah said...

@ceah :) yang ceahh punye tak sempat nak print screen laa .
ceah kata comeyy sebab bju akak kaler ijau :P

ceah :) said...

haha . kalaw bukan hijauu pun tetap comeyy tawu ~

ila said...

comeyl la

nur ifzah said...

@ilatang mne comeyy ? HAHA