a few days :)

heyy ,


2010 in the end ! :)

tengok kalendar skunx dah 27 ai bulan , esok lusa tulat tuling tongek . tak lama agy nak skoloh . omaii ! mcm tak percaya . tpi itu laa kebenaran nye . HAHA . keje skoloh masih banyak , berlambak . siap nye belum . sebab malas tuu psal tak siap . tahun depan 2011 dah masuk tahun baru , umur pom dah berubah. dah tua sikit , tak banyak . dah form 5 tapy orang masih kecil , still nampak muda . jerawat tak penuh muka lagy tapy dah form 5 .  tahun depan memang kena perang dunia habis2an ngan buku . lepakk ngan buku , makan ngan buku , tido ngan buku .segalanya bukubukubuku n MUKAbuku . HAHA .

>> tahun depan dah last skoloh kat SMK SYP1 . mesty rindu skoloh tuhh . HAHA . 
>> tahun depan dah last pkai baju kaler oren . mesty rindu koop . HAHA .
>> tahun depan dah last bgun3 pagy sebab nak g skoloh . mesty rindu nak mndy awal3 pgy . HAHA .
>> tahun depan dah last makan kat kantin skoloh . mesty rindu ngan makanan kat kantin uhh . HAHA. 
>> tahun depan dah last pergi tandas sekoloh . mesty rindu nak lepak kat hentian sejenak . HAHA .
>> tahun depan dah last naik bas sekoloh . GENG BAS SANI . mesty rindu ngan tuan bas tuhh . HAHA.

yeahh . konpem rindu segala2nye . tahun depan jugax laa kne stdy gilergiler . . doakan saya berjaya dalam SPM ! :)

4 comments:

misztickusz said...

debaran 2011 menanti ;p

nur ifzah said...

@misztickusz takut nak msuk form 5 ~ SPM grr

misztickusz said...

xpe, insyaALLAH boleh straight A's ;p

nur ifzah said...

@misztickusz harap3 begitu laa :)
thnx :D