Top 10 :)

[ Assalamualaikum ] Hari ini sungguh cerah bukan ? Yeayy, boleh keluar jalan jalan kan tapi aku just stay kat umah , menghadap lappy & online. Jimat duit ape. Hahaa . Hai, adik adik ku. Macam mane sekolah ? Ada baik ka ? Homework banyak tak ? *perli* Hahaa. Jangan tak buat pula kerja sekolah tuh. Siapkan! Hahaa.
Back to topic, aku nak listkan My Namja  yang aku suka & why aku suka diorang. 9-2 tuh hanya scandal. Number 1 my hubby. Hahaa. Jangan nak cakap dekat aku, kau suka my hubby juga. Aku lempang lah. Hahaa. 

LETS GO !

10. Lee Donghae - Super Junior.
Sebelum ney aku tak pernah kenal & tahu mana satu Donghae. Masa tengok Strong Heart pasal SUJU, aku baru kenal & tahu yang mna satu Donghae. Mula2 aku cakap [Takde lah hensem sangat Donghae nih ] tapi bila lama2 tengok dia, perghhhh~ Hensem juga weyy. Lagu Oppa Oppa, best. Donghae semakin hensem. Muka Donghae look a like Malaysian people.




9. Leeteuk - Super Junior [ Leader ]
Suka kat dia sejak aku tengok Strong Heart. Dia kan selalu ada dalam rancangan tuh. Tiap-tiap Khamis tengok Strong Heart, terjatuh cinta pulak ngan dia. Aku suka dia punya smile & lesung pipit dia. Sama macam aku. Haha. Even Leeteuk already old but he look so cute with his smile. 



8. Yang Yoseob - B2ST
Aku suka kat dia sebab muka baby face dia. Cute, hensem, funny. Kalau dia tua pun, still nampak muda kan ? Aku suka suara dia. Suara dia best. Hahaa. Aku tak ingat camner aku boleh suka dia. Even dia dalam keadaan serious, muka dia still look funny.



7. Mir - Mblaq
Tak ingat macam mana boleh minat dekat Mir nih. Mula2 masa search pasal dia, tiba-tiba keluar gambar Hongki. Pelik aku kejap. Rupa2nya muka diorang nak sama. Dulu tak boleh nak bezakan yang mana 1 Mir, yang mana 1 Hongki. Bila dah lama minat, baru dapat cam diorang. Diorang ada perbezaan rupanya. Aku suka Mir sebab dia HENSEM & aku suka bila dia buat mulut muncung. Comeyyy!



6. YongHwa - CNBLUE
Lagu first yang aku dengar dari band ney ialah LOVE. Masa tuu lah terpikat dengan Yonghwa. Padahal aku minat kawan Yonghwa yang sorang lagi tuh. Adalah yang tuh, tak tahu dia punya nama. Tapi takpe lahh YongHwa hensem ape. Sebelum aku tak minat YongHwa tak ramai pulak yang minat dia. Tapi bila aku minat dia ..... Suka cara dia menyanyi :)



5. Lee Joon - Mblaq
OMS buat aku suka dia. Lee Joon sangat lawak dalam OMS. Memang aku suka habiss lah. Sebab tuu lah aku minat dia. Dalam OMS diorang gelar Lee Joon - LOVELY JOON. Dia memang sangat LOVELY.Cara dia bercakap sangat lucu dengan mulut dia tuh. Muahahaa.



4. HyunSeung - B2ST
Minat dekat dia sebab tak ramai sangat minat kat dia sebelum ney. Tapi sekarang dah semakin ramai minat dia & dia semakin hensem sekarang weyyy ! Tapi aku tak suka dia bergabung dengan Hyuna untuk projek Trouble Maker. Hate it so much ! 



3. Alexander - Ex Ukiss 
Ukiss Vampire membuatkan aku minat dia. Dalam Ukiss Vampire dia sangat lucu kowtt. Nampak macam agresif tapi funny sebenarnya. Ramai cakap dia tak hensem tapi aku tak kisah pun. Dia hensem sebenarnya weyy. Walaupun dulu dia pernah menjadi yang pertama dalam hati aku tapi sekarang tidak lagi sebab dia terlalu lama menyepi & Hati aku sudah berubah. Tapi dia hadir pula bila aku sudah ada pengganti. Hahaa



2. SungGyu - Infinite
Okayy2, lagu lagu diorang sangat best. Semua lagu diorang best. Aku paling suka lagu Paradise & diorang punya dance sangat mantap . Nak belajar tapi badan kayu lah pulak. Aku minat SungGyu sebab bibir dia. Cara dia menyanyi nampak macam sungguh gtuu. Dengan bibir dia pulak. Perghhh~



1. Jinyoung - B1A4
Dia lahh yang bertaktha di hati aku selepas xander. Hahaa. Aku suka dia punya rambut. Rambut dia lawa walaupun korang kata biase saje. Hahaa. Dia seorang pemalu kalau korang nak tahu. Suara dia awwww ~Aku sukaaaaaaaaaaaaaa <3 You are my beautiful target & Only One :) Semua pasal dia aku sukaa , aku nak jumpa dia suatu hari nanti. 





Jinyoung punya pic banyak sikit daripada orang lain sebab dia Special buat aku :)


Note : Memang tak dapat dinafikan lagi, mamat korea memang hensem :)

2 comments:

Aifa Roslan said...

Wahh ,kau minat donghae jugak ? hensem gila kan ? yoseob pun tersenarai ? heheh , the best post :)

GoMii said...

Yeayy, aku minat juga. Dia hensem. Yoseob tersnarai sebab dah lama aku minat tapi tak terlalu lah. Hahaa
Thankyouu ^^