Happy Birthday ^^


[Assalamualaikum] Tengah buat apa masa ney ? Pergi lah tidur budak sekolah. Hahahaa *Jahat. Okayokay, aku tanak buat kerepek banyak-banyak. Okay ! Hari ini [12.01.12] birthday adik aku. Kitorang buat suprise birthday party kat dia tapi tak berapa nak menjadi sebab kelam kabut dia balik awal dari sekolah. Demm~ Memang cemas gila aku sampai aku kunci pintu tanak bagi dia masuk dulu. Hahaa. Walaupun macam tuh, suprise tuh tetap menjadi lah sikit. Sikit pun okay ape. Gambar tak sempat nak ambil banyak lahh. Ape pun layan lahh .

               
*Birthday boy pakai baju sekolah tuh. 

* Abah, Adik, Lutfiah

* I made this only for you, adik :)

Note : Family lah harta paling bernilai bagi aku. Family lah segala2 nya untuk. I love my family :)

No comments: