. Contest Candid Time ^^



Yeahh , hari ini dah selesai paper sains aku . Agak mudah , mudah-mudahan aku akn mendapat A+ . Tinggal 1 paper lagi . 6.12 nihh , paper katering . Wish me luck yaww .

Okayy , back to topic . Aku join satu contest taw . Dah lama tak join contest . Rinduuuuuuuuuuuu aww ~
Tak menang takpe , asal join suda . Hahaa . tapi nak laa menang sebab tiap kali aku join contest , tak pernah menang taw . Takde rezeki . It's okayy !



. Nak join , tekan banner tuhh okayy .

Syarat-syarat korang boleh tengok kat blog dia . Hadiah pun gempakk weyy . Rugi tak join .

Gambar yang dipertaruhkan .


Hahaa , gambar ni masa BBQ kat umah aku . Jahat punya kawan ! Masa tuh aku cakap ' bukan birthday aku laa hari ini ' . Serius nih candid , tak caye ? Tengok reaksi muka tuhh . Hahaa

Tag ;
- Upin ( Nadhirah )
- Azyra 

Note : Tahniah buat Malaysia sebab berjaya KALAHKAN Garuda & Terima kasih sebab bersusah payah lawan dengan Syria walaupun dalam keadaan LETIH . ILoveeyouu , Harimau Muda .

No comments: