bulan sama ;)

salam semua .

ohh yeahh ! aku nak senarai nama artis3 korea a.k.a husband aku yang sama bulan dengan aku .
tengok nih . cepatttt ! jangan ketinggalan .


*KIM HYUN JOONG SS501 , 06.06 


* JUNG YONGHWA CNBLUE , 22.06

*DONGHO UKISS , 29.06
- Not My Husband but My Scandal

* IFZAHXANDER , 30.06


hahahahaha . tolol-2 ! tengok semua nya bulan sama . aku suka , aku suka ! korang suka tak ? tak suka ? dup diam diam . tayahh nak bising laa . mesty korang tertanya befday XANDER bila an , befday dia 26.07 . tak sma bulan ngan aku. tapetape ! aku still sayang dia weyy . 
note ; aku tamao orang lain suka kat aku punya husband laa . HAHAHA , tak suka , tak suka ;p

4 comments:

aifaroslan said...

dingdong ..
ehhh "aku tamao orang lain suka kat aku punya husband la" ? aku suka dongho jugak .. HAHA . wahh . aku jelez bufday sama bulan dgn dongho . ak plak ngn park jung min . tua plak tu . HAHAHA .
welldone dear .

nur ifzah said...

@aifaroslan kau nak suka dongho tape sebab dia scandal aku je bukan husband aq . HAHA.
kau nampak yang befdayy aku ngan dongho uhh juz beza 1hari . dah laa sma muda . weeee ! park jung min pom , kire okayy laa HAHAHA

aifaroslan said...

haha . thanks babe cuz kasi aku suka dongho .
HAHA . ngekkk . nmpak . jlez kot tgk bfday sama bulan . owhhh . park jung min tu nmpk blur . HAHA . anywy . saya suka post entry ni !
=D

nur ifzah said...

@aifaroslan sengaja aku post ntry nihh sebab nak bgy kau jeles . AHAHAHA ;p