bia pun dah lama , aku tak KESAH !

salam semua .

ehh! benda nihh memang dah lama pun . dah lma sgt tapy aku baru nak post pasal benda nihh . aku tak kesah pun . aku nak bgy korang tengok juga benda nihh . korang tahu tak , aku talehh nak terima langsung pasal benda . cikit pun aku talehh nak terima laa weyy!

mesti korang dah tahu kan yang alexander n kim bum dah kuar dari UKISS kan kan kan . aku dah penah post pasal benda tuhh dan sekarang dia dah ada pengganti untuk alexander & ki bum uhh  . ohh! aku tak dapat terima diorang dalam kumpulan UKISS tuhh . kembali pulang laa alexander . i want see in UKISS ! i want u laa . pleaseee ;/]

aku nak tunjuk gambar ahli baru UKISS tuhh & gmbar masa alexander masih ada dalam UKISS . for sure , aku tak kenal sangat member baru UKISS .welcome HOON & AJ !


new member of UKISS !

HOON & AJ

pengganty alexander & ki bum

new UKISS :)

the old UKISS

ALEXANDER & ki bum still here ! LOVE BOTH OF U
note : aku sayang aku punya alexander . yeahh! kiss me . alexander tetap dalam UKISS walaupun dia dah out .

2 comments:

aifaroslan said...

takkan alexander & ki bum keluar? adess!! xbest lah cm ni . apsl dorg keluar? cecite . aku tak tahu sgt lah . :(

nur ifzah said...

@aifaroslan aku rase diorang nak smbung bljar laa . tak pasty sgt laa .. meme tak best pom . ahh! tak suka lnsung ;(