it's come again :)

hey n assalamualaikum ,

haiyaa , bagus kan saya malam nihh , siap beri salam lagii . biase laa azam baru . kita an orang ISLAM mestila kene bagi salam . ohh yee , jangan lupa jawab salam aku uhh , lawa tak jawab dosa taw .. betul nihh ! TAK maen2 laa . cepat jawabb !!! HAHA ^^

are you ready kids ? ayayaya


esok dah bermula nye persekolah bagi sesi 2011 dan umur aku dah meningkat ! aduiii , makin tua jawabnye tapi tape aku masih muda ! ohh yeahh :) kau nak jugax ke ? okok . hari ni aku baek , kira semua muda laa . ok ?

dah form 5 itu bermkna SPM bakal aku hadapi laa . aiyooo ! tak suka , tak suka ,tak suka ... korang tolong exam tuk aku . boleyhh ? takut weyyy , SPM tuhh . . SPM ?? sedianye belum . kerja sekolah hari tu pom tak siap lagi .ape laa nak jadi ngan budak IFZAH nihh . tahu online je . TUU jew yang aku tahu . . rajin online jew. wakaka :)

this year memang taleyh nak maen2 buai lagy , kene study , study , study , stdo n study . tape ! tuk tahun nihh jew . eyhh ! lagu nubhan laa . owhh juwita ! semangat nakk g skoloh . maaf3 , silap . . tertype laxx . heee~

sekolah2 , terpksa menghadap cikgu3 lagy . belajar haruuss smpai gilerr faham . HAHA :)
korang hepy tak nak g sekolah esokk ? epy laa an . sekolah tempat paling best kan kan kan .
sukanye bile dia ceria .. ohh yeahh ^^ .. katakan ya , yakult ! terlampau 'hepy' nak sekolah esokk

2 comments: