happy mungkin :)

hey ,
*tiada kene mengena

HAHA . suka jap . happy woo ai niwhh , tade laa epy sgt pom. tapy boleh katakn yang aku nihh ngah epy laa. kat skol0oh tadihh an ada perjumpaan untuk UNIT BERUNIFORM BOMBA . ohh yeahh ! pada tahun sepsep aku yang pling besar slain form 6 .. bangga asenye ! HAHA ^^

masa perjumpaan tuhh , cikgu nak cari SETIAUSAHA . aku berharap sgt yang aku takkan calon tapi tup tup kawan aku calonkan aku . haiyaxx ! tanakk jadi SETIAUSAHA laa , letihh taw .. kene menulis je kejean nye .
dah laa tulis aku tak brapa nak cantik , mean bukan HODOH okk . kalu nak kira tulisan budak tadika ngan aku ,, konpem laa tulisan aku lagy LAWA .  haha :D .. okkokk , aku memang TIPU ! :P


bila dah tercalon uhh , cikgu pom buat undian . nak pilih , 3 orang tercalon SAFURAA , IFZAH , DAYAH ..
bila sume dah undi , terkejut aku , undian aku pling byk 61 . wow~ amzing bukan . terkejut sebab aku tak pemes pom kat skol0oh tuhh tapy nape ramai undi aku ? sebab aku an LAWA .  HAHA :D
SAFURAA menjadi pembantu aku taw . kehkehkeh :)

niat di hati sebenarnya nak jadi NAIB PENGERUSI tapi dah jadi SETIAUSAHA uhh , terpksa batal laa niat tuhh . haiayxx ! HAHA :D

note : esok ada perjumpaan KELAB / PERSATUAN nak jady pengerusi . boleh ?

14 comments:

sepet :) said...

HAHAHAHAHA :D
yeahh , esopt sep kito pakat gomo plop lh . wakakaka ! :P

ceah_syahirah said...

eh2 kat skola msok bomba ehh ? doa manyak2 bg dapat jd pngerusi untk kelab / persatuan lakk :)

nur ifzah said...
This comment has been removed by the author.
nur ifzah said...

sepet : tak sempat nak gomo laa weyy ! dea msuk kelab laen etp. HAHA :D

ceah : a'a msuk bomba laa ,, tak smpat nak jady pengerusi ahh . dilantik jady SETIAUSAHA jugaxx :)

anamizu said...

dah jadi pengerusi jgn lupe ajk bawahan tau..hihi

latest entry : |penyimpan mohor besar raja-raja dah takde??|

ceah_syahirah said...

haha , tapa2 , oke la tuhh jd SU :)

nur ifzah said...

anamizu : tak sempat nak jady pengerusi laa . oghe laen dah ambikk . HAHA :DD

ceah : letih taw tak jady SU :)

ceah_syahirah said...

kalaw jadi pengerusi lagi letihh kann ? :D

nur ifzah said...

ceah : kalu jady pengerusi leyhh suruh3 . HAHA

ceah_syahirah said...

haha , cm tuhh lakk . lao cm tuhh jadi director la sng . bley suruh2 owg kann :P

nur ifzah said...

ceah : ty besar laa yang tuhh . HAHA :D , ty nak suruh ceah buat sume tuhh . wakaka ^^

ceah_syahirah said...

alamak , xnak keje nan kak ifzah la cm nie :)

nur ifzah said...

ceahh : taleyhh ! kene keje nan saya jugaxx :P

ceah_syahirah said...

hoho , kes paksaan , kne peg report nihh , naseb baek ceah bukan kadet polis , lao tak da lme ceah tgkap kak ifzah :))